ZingevingArnhem

Levensdoel

Het levensdoel kwijtraken. Het gevoel hebben dat de vaste grond onder uw voeten weggeslagen is, dat ankers in het leven veranderen of zelfs wegvallen. Dat kan ieder mens overkomen door bijvoorbeeld ziekte, ontslag, echtscheiding of overlijden. De impact ervan op uw privésituatie is groot, soms zelfs zo groot dat u het even niet meer weet.

Daarin bent u zeker niet de enige. Het komt vaak voor dat mensen door heftige gebeurtenissen hun levensdoel kwijt zijn of juist bij moeten stellen. Dat is ingrijpend. Op die momenten is het prettig als er iemand is die een tijdje met u meeloopt. Die met u optrekt en helpt bij het zoeken naar een nieuw levensdoel. Een geestelijk begeleider zoekt samen met u naar een nieuw levensdoel.

Op zoek naar uw levensdoel

Weer perspectief zien en met een levensdoel weer zin krijgen in het leven. Dat klinkt waarschijnlijk aantrekkelijk en is het doel van zingevingsgesprekken. Om dat doel te bereiken is het fijn als er een luisterend oor is, die u helpt de onrust te ordenen.

Als geestelijk begeleider gaat Maria Vloet graag met u dat proces in. Als gesprekspartner helpt zij u om antwoorden te vinden op vragen als:

  1. Wat vindt u het leukste om te doen?
  2. Wat zijn uw unieke talenten?
  3. Wat gaat u het meeste aan het hart?

Wat betekent het hebben van een levensdoel?

Dat betekent dat u weer plezier heeft in het leven, dat u vrolijk opstaat en voor uzelf helder hebt wat telt in het leven. Het levensdoel geeft motivatie en houvast.

Het doel van het leven

Zingeving zorgt ervoor dat u het doel in uw leven weer terug vindt. Het doel van het leven is voor ieder persoon anders. Een geestelijk begeleider zal tijdens een gesprek samen met u  nieuwe doelen van het leven vinden.

Wat is het nut van een levensdoel?

Het doel van het leven, zingeving, is voor elk individu anders. Maar het is zeker waardevol om dat helder voor ogen te hebben. Daar kunt u in de toekomst namelijk keuzes die op uw pad komen, op baseren. U kunt met een nieuw levensdoel verder.

Contact geestelijk begeleider Maria Vloet

Onder de naam Zingeving Arnhem is Maria Vloet graag uw gesprekspartner, zeker als opzoek wilt gaan naar een nieuw levensdoel. Neem gerust vrijblijvend contact op met geestelijk begeleider Maria Vloet via de telefoon of email.

Vragen over het leven?

Worstelt u met levensvragen en komt u er alleen niet uit? Laten we samen op zoek gaan naar antwoorden.

Neem contact op

Eerste gesprek

Neem contact op met Maria Vloet van Zingeving Arnhem. Zij beantwoordt al uw vragen en vertelt u alvast iets over haar werkwijze. Als u dat wenst maken we dan meteen een afspraak voor een eerste gesprek.

Contactgegevens

Uw gesprekspartner

Overlijden, ernstige ziekte, echtscheiding, ontslag. Spirituele -, religieuze – of bijna-doodervaring. Wat betekent dit voor uw leven? Maria Vloet is uw gesprekspartner en helpt u bij het vinden van een persoonlijk antwoord.

Laten we samen op zoek gaan

Heeft u liever dat ik u bel?

First