Kennismakingsgesprek

Hoe geef ik mijn leven zin?

Hoe geef ik mijn leven zin? Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend van de zin van het leven is. Veel mensen weten het zelf niet. Het antwoord verschilt per persoon. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een dierbare bent verloren of dat er juist weinig gebeurt in uw leven, waardoor u de zin van het leven even niet meer ziet.

De zin van het leven

Wat is de zin van het leven? En hoe geef ik mijn leven zin? Dat zijn twee verschillende vragen. De zin van het leven is voor iedereen anders. Ik als geestelijk begeleider kan u erbij helpen om hierachter te komen. Samen met u ga ik op zoek naar het antwoord op de vraag wat de zin van het leven is. Samen gaan we op zoek naar uw levensdoel.

Hoe geef ik mijn leven zin? Tips!

Wilt u weer meer zin krijgen in het leven? Dan kunnen onderstaande tips u misschien wel verder helpen.

  • Doe iets wat betekenis heeft
  • Sluit vervelende zaken af
  • Beleef plezier in kleine dingen

Doe iets wat betekenis heeft

Een zinvol leven heeft ook te maken met iets doen wat betekenis heeft. Doe iets nuttigs, dit geeft vaak een goed gevoel. U voelt dat u iets bijdraagt aan deze wereld, wat uw leven zinvol maakt.

Sluit vervelende zaken af

Durf het aan om dingen af te sluiten die niet (meer) bij u passen. Geniet u niet meer van datgene waar u zich mee bezighoudt? Stop er dan simpelweg mee. Dit kan zorgen voor veel opluchting, waardoor u gelukkiger wordt. Zaken waar u niet gelukkig van wordt, kosten u alleen maar energie. Hierdoor kan een zinvol leven ver weg lijken.

Beleef plezier in kleine dingen

Denk niet alleen maar na over grote dingen in uw leven waar u geen geluk uit kunt halen. Het gaat ook om de kleine dingen in het leven. Probeer meer te genieten van de kleine dingen in het leven.

Praten met een zingevingscoach

Komt u er alleen niet uit om de zin van het leven te bepalen en antwoord te krijgen op levensvragen? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Samen met u ga ik graag op zoek naar uw levensdoelen en naar de antwoorden op levensvragen. Maakt u meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek?

Vragen over het leven?

Worstelt u met levensvragen en komt u er alleen niet uit? Laten we samen op zoek gaan naar antwoorden.

Neem contact op

Eerste gesprek

Neem contact op met Maria Vloet van Zingeving Arnhem. Zij beantwoordt al uw vragen en vertelt u alvast iets over haar werkwijze. Als u dat wenst maken we dan meteen een afspraak voor een eerste gesprek.

Contactgegevens

Uw gesprekspartner

Overlijden, ernstige ziekte, echtscheiding, ontslag. Spirituele -, religieuze – of bijna-doodervaring. Wat betekent dit voor uw leven? Maria Vloet is uw gesprekspartner en helpt u bij het vinden van een persoonlijk antwoord.

Laten we samen op zoek gaan

Heeft u liever dat ik u bel?

First