Doel van het leven

Geestelijk begeleider Maria Vloet helpt bij het vinden van een doel in het leven. Een doel in het leven kan voor u veel moeite kosten, een doel van het leven vinden is niet gemakkelijk. Een doel van het leven is voor iedere persoon anders. In een gesprek zal geestelijk begeleider Maria Vloet uit Arnhem u helpen bij het formuleren van nieuwe doelen die u verder kunnen brengen in het leven.

Op zoek naar uw doelen van het leven

Geestelijk begeleider Maria Vloet helpt bij het zoeken naar doelen van het leven. Om inzicht te krijgen in hoe u het prettigste kunt leven, zal er op zoek gegaan worden tijdens een gesprek naar uw doelen in het leven. Als u het even niet meer ziet zitten, is het fijn om een houvast te hebben voor uw leven. Een gesprek met Zingeving Arnhem kunt u altijd plannen, bijvoorbeeld naar het overlijden van een geliefde of het verlies van een baan. Zingeving zal u helpen bij het vinden van uw doelen van het leven.

Levensdoel formuleren

Tijdens het gesprek met een geestelijk begeleider zullen er levensdoelen worden geformuleerd. Een levensdoel geeft houvast aan het leven. Om het levensdoel te formuleren is het fijn dat u ondersteund wordt door een ervaren geestelijk begeleider.

Als geestelijk begeleider gaat Maria Vloet graag met u dat proces in. Als gesprekspartner helpt zij u om antwoorden te vinden op vragen als:

  • Wat gaat u aan het hart?
  • Wat wilt u beteken voor uw familie?
  • Wie speelt een belangrijk rol in uw leven?

Wat betekent het hebben van een doel in het leven?

Het hebben van een doel in het leven betekent dat u weer plezier heeft in het leven, dat u vrolijk opstaat en dat u voor uzelf helder hebt wat telt in het leven. Het hebben van een doel geeft motivatie en houvast om verder te komen in het leven. Een geestelijk begeleider zal u ondersteunen in het proces om weer de betekenis te geven aan het leven. Het doel van het leven is voor elk individu anders, samen vinden we uw doel in het leven.

Contact met een geestelijk begeleider

Maria Vloet, geestelijk begeleider bij Zingeving Arnhem is graag uw gesprekspartner, zeker als op zoek wilt gaan naar het doel van het leven. Neem gerust vrijblijvend contact op met geestelijk begeleider Maria Vloet via de telefoon of e mail.

Eerste gesprek

Neem contact op met Maria Vloet van Zingeving Arnhem. Zij beantwoordt al uw vragen en vertelt u alvast iets over haar werkwijze. Als u dat wenst maken we dan meteen een afspraak voor een eerste gesprek.

Contactgegevens

Uw gesprekspartner

Overlijden, ernstige ziekte, echtscheiding, ontslag. Spirituele -, religieuze – of bijna-doodervaring. Wat betekent dit voor uw leven? Maria Vloet is uw gesprekspartner en helpt u bij het vinden van een persoonlijk antwoord.

Laten we samen op zoek gaan

Heeft u liever dat ik u bel?

First